Klijenti

 • Image-empty-state.png

  Artimatica

  Stvorili smo mesto gde se znanjem I kreativnošću podstiče celokupan razvoj deteta. Uz primenu savremenih metoda u radu, pružamo podršku deci da ostvare svoje potencijale I negujemo darovitost kroz radionice, tretmane I razvojne programe.

 • Image-empty-state.png

  Atlas Consulting

  U skladu sa medicinskim uslugama koje se mogu pružiti u Republici Srbiji i koje pokrivaju sve medicinske specijalnosti sa velikim brojem lekara, Atlas konsalting kompanija predlaže vodeće partnere u zdravstvenim ustanovama.

 • Image-empty-state.png

  Inat pivara

  "Inat Brewery” proizvodi pivo isključivo po tradicionalnim receptima, bez dodatka eksternih šećera, veštačkih boja i aroma. Sva naša piva su nepasterizovana, vešto uravnotežne gorčine i ukusa.

 • Image-empty-state.png

  Invictus

  InVictus is premium energy drink specially formulated and made from ingredients that come from Germany. Based on natural grape sugar-dextrose and unique ingredients! Healthiest energy drink in the world!

 • Image-empty-state.png

  Lanterna

  Restoran alla Lanterna smešten je u najživopisniji ambijent jedne od najstarijih gradskih ulica, Dunavskoj ulici. Na meniju restorana su raznovrsni specijaliteti italijanske kuhinje - pizze, paste, bifteci, kolači, torte, kao i domaći specijaliteti.

 • Image-empty-state.png

  Mirovica

  Pozivamo Vas da posetite bajkovit ambijent Etno restorana “Mirovica” i probate jela iz naše kuhinje koja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

 • Image-empty-state.png

  Pastuv

  Svečana sala Pastuv iza sebe ima dugogodišnju tradiciju i izuzetan kvalitet, nepogrešiv je izbor kada želite da dočekate Novu godinu na najkvalitetniji mogući način.

 • Image-empty-state.png

  Sirius Medical BiH

  Sirius Medical je zdravstvena ustanova specijalizovana za radiološku dijagnostiku.

 • Image-empty-state.png

  Viva Verbum

  Centar za podsticaj ranog senzomotornog razvoja i kognitivni trening odraslih Viva Verbum, je rezultat vizije tima entuzijasta, stručnjaka iz oblasti defektologije, logopedije i psihoterapije koji su svojim idejama, zalaganjem i stalnim usavršavanjem unapredili već postojeći Centar za edukaciju i podršku porodici Viva Verbum.

Digital Republic je marketing agencija koja će vrednosti vašeg poslovanja projektovati na društvenim mrežama i drugim web lokacijama. Vidimo se online!