Atlas Consulting

U skladu sa medicinskim uslugama koje se mogu pružiti u Republici Srbiji i koje pokrivaju sve medicinske specijalnosti sa velikim brojem lekara, Atlas konsalting kompanija predlaže vodeće partnere u zdravstvenim ustanovama.

Vizija Atlas konsaltinga je da dostigne vrhunski kvalitet zdravstvene zaštite koji se može pružiti našim klijentima. Zdravstvena zaštita koja se takmiči za najviši standard u svetu, u okviru konkurentne stope troškova. Smisao poboljšanja kvaliteta života pacijenata kroz sveobuhvatnu zdravstvenu zaštitu je naša Misija. Ova Misija je zasnovana na dugogodišnjem iskustvu i stručnosti našeg kadra koji je na raspolaganju za sva vaša pitanja i pružanje vrhunskih zdravstvenih usluga. Stoga, mi preuzimamo punu odgovornost za sve pravne procedure za pacijente koji nisu državljani Republike Srbije. Takođe smo u mogućnosti da Vam ponudimo i obezbedimo usluge prevoza od samog dolaska na aerodrom i tokom celog Vašeg boravka u Beogradu. Osim toga, rado ćemo korisnicima naših usluga ponuditi i predložiti najbolje apartmane i hotele koje nudi naš grad, koji se nalazi na ušću Save i Dunava, kao i u ostalim gradovima u Srbiji. Ovim, duboko u našoj Misiji, ozbiljno razmatramo mogućnost izbora svih profesora, doktora, tehničara i medicinskih sestara koji se brinu o našim klijentima kako bi im obezbedili najbolji kvalitet usluga koje nudimo. Naša firma za pružanje medicinskih usluga sarađuje sa vrhunskim vodećim bolnicama u zemlji koje pružaju visok kvalitet zdravstvene zaštite u svim specijalnostima (sve vrste hirurških, ortopedskih, neurohirurških, oftalmoloških, stomatoloških, onkoloških, neuroloških, ginekoloških, estetske i rekonstruktivne hirurgije, protetike za donje i gornje ekstremitete i drugo) zajedno sa subspecijalnostima. Naši partneri u rehabilitacionim centrima pružaju različite mogućnosti fizikalne i kinezi terapije, koje pružaju profesionalni fizijatri i fizioterapeuti, kako bi se garantovao najbolji kvalitet tretmana. Atlas konsalting nudi najbolje dijagnostičke centre koji pokrivaju sve dijagnostičke preglede, snimanja i laboratoriju, kao i sve ostale medicinske potrebe koje pružaju naši vodeći partneri. Za nas će biti najvecća čast ako izaberete Atlas konsalting kompaniju da bude Vaš izbor i podrška za pružanje medicinskih usluga u svim oblastima, kroz naše partnere. Tu smo da odgovorimo na sve vaše zahteve i opravdamo Vaše poverenje. Iskreno Vaš, Atlas konsalting Tim

Galerija

Digital Republic je marketing agencija koja će vrednosti vašeg poslovanja projektovati na društvenim mrežama i drugim web lokacijama. Vidimo se online!